the visionNaturally, Lawrence Park

A vision to create a landmark that is worthy of Lawrence Park
Pause Sound ON
The vision was always about Lawrence Park; making the most of an opportunity to complement and enhance all that has come before. A beautiful building and a landmark address that would enhance and elevate the lives of its residents, and of the community as a whole. Connecting with Lawrence Park meant connecting The Winslow to the natural landscape, framing terrace views to the surrounding leafy streets and ravine system. It also meant designing residences for our neighbours, with a limited number of spacious suites boasting sophisticated finishes that embody a sense of understated elegance. The intention behind The Winslow is to integrate seamlessly into the community; like it was always meant to be there. That it be naturally, Lawrence Park.
a vision evolved from the community fabric

PRIORITY PREVIEW EVENT

Join us for our Priority Preview Event. Receive your invitation today by registering your information below.

Register